maanantai 27. kesäkuuta 2011

Juhannus takana, uudet haasteet edessä


Juhannus meni mukavasti maalla pienessä porukassa saunoen ja kisaillen. Savusauna oli tällä kertaa valitettavasti pois pelistä, koska linnut olivat sinne päättäneet tehdä pesänsä :) Välillä vähän ropsautteli vettä, mutta noin yleisesti ottaen kelit olivat ihan hyvät. Rosvolammasta ja loimulohta saatiin tehtyä perinteiden mukaisesti ja syötyä tuli siis taas monen viikon edestä.

Vanhassa työpaikassa on jäljellä enää muutama päivä. Sormet syyhyävät jo sisustamaan uutta tilaa. Muutos tekee kyllä ihan hyvää. Tuntuu vaan, että kaikki etenee niin nopeasti. Torstaina pitäisi jo siirtää viimeiset tavarat. Koitan saada teillekin pian sieltä kuvia...

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Viikonloppu helteisissä merkeissä

Viikonloppu meni oikein mukavasti, lukuunottamatta ilkeää kesäflunssaa, joka oli päässyt yllättämään. Lauantaina lähdimme aikaisin aamusta ajelemaan Powerparkille autotapahtumaan ja tutustuimme myös Tuurin kauppakeskukseen. Eilen olikin pihakirppis Marjamäessä ja totesin, että hirmuinen määrä niitä ylimääräisiä tavaroita sitten kaapista löytyikin. Kuumasta päivästä huolimatta jonkin verran asiakkaita paikalle osuikin ja lupasimme pian pitää uuden kirppispäivän. Tavaraakin kun vielä nurkista löytyy...

Kirppistavarat kun sai pois, niin oli huomattavasti helpompi siivoilla paikkoja. Siirsinkin uuden rottinkituolin yläkerran makuuhuoneeseen ja ensimmäistä kertaa nyt muutama kuva myös sieltä. Kuvissa myös muutama viimeisin hankintani.







keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

PIHAKIRPPIS!!!

Sunnuntaina 12.6. pidetään PIHAKIRPPISTÄ klo 10 alkaen Lempäälässä, Ideaparkin vieressä osoitteena Marjakaari 3. Paikalla on useampikin myyjä ja tavaraa aina vaatteista isoihin huonekaluihin. Kaikki sydämmellisesti tervetulleita ostoksille!!!