keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Arkkupöytäprojektin etenemistä



Hionta on nyt vihdoin saatu päätökseen ja seuraavana vuorossa on maalaaminen. Arkku saa vihdoin valkoista pintaansa. Nyt toivotaan, että sää pysyisi kuivana ja aurinkoisena.

torstai 14. heinäkuuta 2011

Vauhdikas viikko

Väsyttää...On ollut kyllä ihana avata uutta liikettä, mutta kyllähän se verottaa. Lomareissuun on enää kolme viikkoa aikaa ja se tulee kyllä tarpeeseen. Arkkupöydän tuunaus on ihan vaiheessa. Muutama tuoli odottaa myös fiksausta. Kirppiksellä nopeasti eilen poikkesin ja löysin kissoille kivan rottinkisen pedin. Tottahan toki sekin pitää vielä valkoiseksi vetää ja laitan kyllä sitten kuvia kunhan pääsen siihen projektiin käsiksi. Olen laiminlyönyt Sannan kahvilaakin ihan täysin, mutta se paikka tuskin on kauhean riippuvainen meikäläisen pennosista :) Jos en ole vielä muistanut paikkaa kehua, niin suosittelen lämpimästi. Elikkäs Sannan kahvila Laukontorin kupeessa, Radiokirppiksen vieressä. Sannalta saa erinomaisia salaatteja ja ruokaisia leipiä.

Huomenna pitäisi illasta suunnata Tammerfesteille. Tuo kaupungissa könyäminen ei juurikaan ole minun juttuni, mutta jos nyt isännän mieliksi lähtisi. Roosterissa on Bon Jovin coveria luvassa...Saas nähdä miten kelien kanssa menee. Enemmän tuo maalaushomma houkuttelisi :D Kaikille aurinkoista ja leppoisaa loppuviikkoa!

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Uusi ihana työpaikka ja viikonlopun löytöjä

Uusi työtilani on vihdoin valmis! Nyt sitä innolla jaksaa taas aamuisin suunnata työpaikalle, kun on tuo miljöökin kohdallaan :)



Sain emalivadille vihdoin kaveriksi kannun. Kiva, että näitä emaliastioita on ruvennut pikkuhiljaa tulemaan liikkeisiin lisää myyntiin ja hinnatkin ovat vähän laskeneet.


Piipahdimme viikonloppuna Kangasalla Restauranta-päivillä. Sieltä jäi mukaani leivospihdit ja muutama kaunis haarukkakin. Tavaraa oli vaikka kuinka, mutta kaikki ei ollut ihan kukkarolle sopivilla hinnoilla. Kuuma oli ja kyllä sääliksi kävi myyjiä, kun eivät edes kaikki varjoon päässeet.

sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Pihakirppis vol. 2

Tänään on taas pihakirppistelyn aika Marjamäessä. Eli kaikki lähistölle eksyvät, tervetuloa tänään Ideaparkin kupeeseen, Marjakaari 3:een klo 11-16. Paljon pengottavaa!