keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Postia

Ihanainen arvontavoittoni saapui. Kiitos vielä Räpellystä-blogin Sannalle!



Ja kuuluttelen vielä NONNUKAN perään. Arvontavoittosi odottaa sinua!

tiistai 29. marraskuuta 2011

Yllätysarvonta

Ajattelin kiitoksena järjestää yllätysarvonnan lukijoideni kesken ja voittajaksi tuli NONNUKKA. Laittaisitko minulle Nonnukka osoitteesi, niin laitan sinulle nämä kaksi punaista virkattua sydäntä tulemaan?

lauantai 19. marraskuuta 2011

Ensilumi

Viime yönä on satanut meidän ensilumi. Tunnin-kahden päästä siitä tuskin on enää jäljellä mitään, mutta kyllä se kummasti aamua piristi. Säikäyttikin, sillä autoissa ei ole vielä talvirenkaita. Tänään siis isännälle tiedossa pientä prokkista.


Sain eilen maalattua muutamat ruukut valkoisiksi ja nyt niissä odottaa adventtikynttilät. Toivotaan, että tällä kertaa saisivat olla kissoilta rauhassa.


Kävin myös Halpahallista ostamassa nämä jo hetken himoitsemani led-valot piparkakkumuoteilla....aivan ihastuttavat!

Pikainen piipahdus siis morjestamassa teitä ja toivottelemassa viikonlopun jatkoja. Meikkis suuntaa nyt töihin.

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Arvonnan voittaja...

Arpoja tulikin ihan kivasti. Moneen otteeseen tarkistelin, että kaikki on kirjattu ja sinkkisalkkusesta nousi nimi: MARI. Mari kirjoitti...
"yhdellä arvalla ollaan mukana! sukujuuret posiolla kun on niin olen pienestä asti ollut pentik-friikki ;)

kaunis blogi :)"
(8. marraskuuta 2011 23.15)

Kannatti siis lisätä se toinen arpakin sinne joukkoon :D Onnea Mari! Nyt vielä tarkemmat yhteystiedot minullepäin, niin laitan paketin sinulle tulemaan.

torstai 10. marraskuuta 2011

Muistutus arvonnasta

Muistakaahan osallistua arvontaani. Vielä on aikaa muutama päivä. Tuosta oikealta valikosta löytyy myös muiden blogien kivoja arvontoja, joten linkistä vaan kurkkaamaan ja osallistumaan.

Iita-kissaltamme vielä aamuiset tervehdykset <3

tiistai 8. marraskuuta 2011

Isäntä 40 vee...

Isäntä täyttää tänään 40 v !!! Ei tunnu kyllä yhtään niin vanhalta :) Perässä tullaan kovaa kyytiä, vaikkakin muutama vuosi jäljessä. Onnea Muru!




perjantai 4. marraskuuta 2011

Viikko loppusuoralla

Tänään on vielä työpäivä ja viikonloppu on vapaata. Ihanaa! Luvassa on pientä tuunailua ja sunnuntaille kirppiskierrosta ja tietysti siivousta sillä ensi viikolla meillä isäntä viettää pyöreitä synttäreitään! Kaikille hyvät perjantain jatkot ja ihanaa & rentouttavaa viikonloppua! Muistakaa osallistua arvontaan ja Magnolian puolelle on tulossa taas uutta kirppistavaraa...

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Kukkia piristämään kaa(m)osta

Kateellisena olen ihaillut siskollani olevia kukkasia, jotka kahdesta kissasta huolimatta ovat säilyneet hengissä jo pidemmän aikaa. Ajattelin kokeilla, jos vaikka itselläni menestyisivät, kunhan pidän ne tuolla kissattomalla "zonella". Tämä nykyinen kotimme tuntuu vaan olevan sen verta pimeä, ettei täällä ihan kaikki kasvit jaksa kasvaakaan. Keittiöön ostin töistä ihan vain tekokukkia ;P