lauantai 17. joulukuuta 2011

Arvontavoittoni...


blogista "Hetkien kauneus". Kiitos Marge!

Ja kiitokset Allidaalialle, sillä tässä vihdoin kuva myös hänen arvonnastaan poikineesta palkinnosta.

tiistai 13. joulukuuta 2011

Pikaisia pyrähdyksiä




Kirppikseltä löytyi hauska kaitaliina työhuoneeseen ja peili, joka odottaa seinälle pääsyä. Wanilla Rosesta kotiutui kannu ja hetihän sitä oli testattava. Kyllä nyt kelpaa kaffitella.

perjantai 9. joulukuuta 2011

Aina näitä hankintoja esittelemässä :)

Ilahdutin itseäni viime tilin tullessa ja ostin jakkaran. Olen sitä jo kauan hingunnut ja nyt ajattelin, että kerrankos se kirpaisee. Ja voi sen on niin ihana! Olkoon sitten selityksenä vaikka oma joululahja itselle.


Töiltäni olen taas tuskin ehtinyt kotona piipahtaa ja kaikki joulujutut ovat taas kasaantuneet odottamaan jotain ihmeellistä vapaapäivää, mitä ei juurikaan ole näkynyt. Kirppikselle pitäisi tavarat viedä sunnuntaina, mutta suurin osa on vielä hinnoittelematta. Voi, voi. Kovasti on vielä tekemistä. Lahjat onneksi on lähes kaikki hankittu, joten siitä ei tarvi stressata enää. Iskä ja äiskä toivat eilen minulle ja siskolleni pienet kuuset ja suunnittelin laittavani tuon omani vanhaan maitotonkkaan tänne sisälle. Olemme kuitenkin maaseudulla taas joulunpyhät, joten ei kai se haittaa, vaikka ottaa pienen varaslähdön tuon kuusen tiimoilta?

Nyt syöksyn taas askareisiin, että ehdin tehdä jotain ennen töihin menoa. Käyn silti tunnollisesti kurkkimassa päivittäin blogejanne, vaikken itse ehdi aina päivittämään omaani. Kaikille ihanaa viikonloppua!

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

2. adventti

Taas on viikko vierähtänyt ihan hurahtaen. Töitä on toisessa työpaikassa riittänyt ihan mukavasti, mutta olen silti ehtinyt joitakin joululahjahankintojakin tekemään. Muutama hankinta ihan itsellekin :)


Halpahallista löytyi vihdoin varjostin lamppuuni.



Työkaverilta ostin pari Tildahahmoa. Aivan ihastuttavia!


Pentikiltä kotiutui uusi lyhty. Törsäsin myös yhteen huonekaluun, mutta siitä myöhemmin lisää. Sanotaan, että se on ansaittu joululahja itselle :)


Wanilla Roselta kaunis essu.


Ja kirpparilta tarjotin, jonka tuunasin liitutaulumaalilla. Kirppikseltä jäi taas haaviin paljon muutakin, mutta koitan niitä sitten taas kuvailla hyvän hetken tullen. Nyt rauhallista sunnuntai-illan jatkoa ja hyvää alkavaa viikkoa!