torstai 24. helmikuuta 2011

**Huh!**

On ollut melkoista rumbaa töissä. Olen kieltämättä ollut iltaisin melko väsynyt ja odottanut tulevaa viikonloppua taas kuin kuuta nousevaa. Pitkien päivien jälkeen ei yksinkertaisesti ole saanut enää mitään kotona aikaiseksi. Ainoastaan pyykkikone jyskyttää pitkin kodinhoitohuonetta valittaen jatkuvasta käytöstä ja puhdasta pyykkiä ripustelen pitkin tuolien selkämyksiä, kun kuivaustelineetkin loppuvat kesken.

Tänään kaipasin kesän tuloa ehkä enemmän kuin koskaan. Töissä sisälämpötila putosi alle 15 asteen. Pattereissa oli jotain häikkiä ja takaovi nyt on valskannut koko talven. Nokka vuoti ja asiakkaille yritin päälle kietoa vilttiä, etteivät vallan paleltuisi. Sisätilan lämppärin käyttö vielä kostautuu seuraavassa sähkölaskussa :P

Anoppi heitettiin kaupungista kotiin ja hänellä olikin taas minulle lahjuksia. Hän oli löytänyt minulle vanhan silitysraudan ja muutakin pientä kivaa. Kotio tullessakin minua odotti miellyttävä yllätys, sillä postiin oli vihdoin saapunut Villa 31:n paketti. Voi sitä tavaroiden hypistelyä. Toivottavasti saan viikonloppuna kuvattua kaikki nuo ihanuudet. Lauantaina on myös luvassa rakkaan siskoni synttärikutsut, joten saatan nappasta teille taas hänen luotaankin uusia kuvia.

1 kommentti:

  1. Kivaa viikonloppua ja synttärikutsuja toivottelen! :)

    VastaaPoista