sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Maison Bellet Prismalta, kuvia kirppislöydöistä ja uusi ihana blogiKalevan Prismalle on tullut myyntiin Maison Bellen tuotteita ja vielä hyvään hintaankin. Ovat olleet kyllä laadukkaita tuotteita ja niin kivan näkösiäkin.Kirpparilla tuli taas lauantaina kierreltyä ja mukaan jäi muunmuassa tällaisia juttuja. Paljon muutakin löytyi, mutta niistä kuvia taas sitten myöhemmin.

Ilokseni ammattikouluaikainen luokkakaverini on nyt myös täällä bloggerissa. Käykää ihmeessä tutustumassa myös hänen blogiinsa "Jennyn Talo". Odotan innolla, että hän saa kuvia meille nähtäväksi, sillä hänen kodistaan puhuin silloin aiemmin. Aivan ihania tavaroita. Ihastutte varmasti!

5 kommenttia:

 1. Ei oo tullu kokeiltua noita tuotteita, mutta niin moni on kehunut...ja sopishan ne kauniimmin kotiin kun normiainepurkit ;)

  VastaaPoista
 2. Kauniita löytöjä olet tehnyt. Kivaa laskiaista sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kivoja ja paljon käyttämiäni nuo Maisin bellet!
  ihanan tuoksuisia ja laadukkaita:)
  kivoja kirppislöytöjä, lisäkuvia odotellessa...

  kivaa uutta viikkoa sinulle<3
  maanantaiterkut
  Päivi

  VastaaPoista
 4. Hei! Täytyypä kokeilla noita Maison Belle -tuotteita! Hienoja löytöjä olet tehnyt! Missä kirppareilla käyt (ilmeisesti Tampereen seudulla)? Suosittelen kyllä lämpimästi mustaa saunaa. Itse olen tykännyt tooooosi paljon ja kun lähtökohta oli, että huonommaksi ei ainakaan voi mennä, oli helppo lähteä testaamaan ;)

  VastaaPoista
 5. Tampereen suunnalla juuh..Omat suosikit ovat "Radiokirppis" sekä "Klaffi ja Piironki". Täältä löytyy kyllä monta muutakin, mutta muissa tavaroiden/myyjien vaihtuvuus on turhan hidasta.

  VastaaPoista