keskiviikko 31. elokuuta 2011

Vapaapäivän kirppisvalmisteluja

Muutamien päivien aikana on tullut keräiltyä Hakametsän jäähallin peräkonttikirppistä varten tavaraa ja kyllä sitä onkin paljon! Toivottavasti keli olisi hyvä.


Olin ajatellut olla tehokas vapaapäivänäni ja listalla oli muunmuassa nurmikon leikkaus. Pahasti näyttää menevän puihin, sillä vettä sataa aika tehokkaasti. Siis sadepäivää pidellessä :P

Ikkunasta ulos kurkistellessa näkyy jo paljon puissa keltaisia lehtiä. Syksy tekee siis jo tuloaan. Päivien piristykseksi olen yrittänyt kehitellä uusia ideoita ompeluihin ja askarteluihin. Nyt pitäisi vaan päästä kaupoille hakemaan materiaaleja. Olisin ollut kiinnostunut myös lähimmän askarteluliikkeen koulutuksista, mutta tarjonnassa ei tälle syksylle näyttänyt olevan mitään minua kiinnostavaa. Harmi.

Makuuhuone odottaa muodonmuutosta. Isä toi jo maaseudulta lautatavaraa sängynpäätyä varten. Ikeasta hankin seinälle peilin ja pitäisi vielä löytää edullinen paikka ostaa sisustusteksti siihen. Valitettavasti Kuljun kartanossa myynnissä olleet oli jo päässeet loppumaan. Vinkkejä otetaan vastaan.

3 kommenttia:

 1. Mukavaa kun löysin blogisi,"kirppisrakkautta" podetaan täälläkin=D

  VastaaPoista
 2. Kirpparille tekeekin mieli! Josko huomenissa ehtisi jossain piipahtamaan - taas. =D Tosin ostopuuhissa, ei myymässä. Molempia tarvitaan, että homma toimii.

  Ruohonleikkauksessa ollaan podettu samaa 'vaivaa'. Satelee niin tiheään tahtiin, ettei sellaista kuivaa koloa tahdo löytyä, että pääsisi ruohonleikkuria lykkimään. Mutta ehkä vielä kuitenkin ennen talvea sentään.

  VastaaPoista
 3. Samat meiningit täälläkin, siis kirppisvalmistelua!

  Vastasin Sinulle meilitse.

  VastaaPoista