perjantai 9. joulukuuta 2011

Aina näitä hankintoja esittelemässä :)

Ilahdutin itseäni viime tilin tullessa ja ostin jakkaran. Olen sitä jo kauan hingunnut ja nyt ajattelin, että kerrankos se kirpaisee. Ja voi sen on niin ihana! Olkoon sitten selityksenä vaikka oma joululahja itselle.


Töiltäni olen taas tuskin ehtinyt kotona piipahtaa ja kaikki joulujutut ovat taas kasaantuneet odottamaan jotain ihmeellistä vapaapäivää, mitä ei juurikaan ole näkynyt. Kirppikselle pitäisi tavarat viedä sunnuntaina, mutta suurin osa on vielä hinnoittelematta. Voi, voi. Kovasti on vielä tekemistä. Lahjat onneksi on lähes kaikki hankittu, joten siitä ei tarvi stressata enää. Iskä ja äiskä toivat eilen minulle ja siskolleni pienet kuuset ja suunnittelin laittavani tuon omani vanhaan maitotonkkaan tänne sisälle. Olemme kuitenkin maaseudulla taas joulunpyhät, joten ei kai se haittaa, vaikka ottaa pienen varaslähdön tuon kuusen tiimoilta?

Nyt syöksyn taas askareisiin, että ehdin tehdä jotain ennen töihin menoa. Käyn silti tunnollisesti kurkkimassa päivittäin blogejanne, vaikken itse ehdi aina päivittämään omaani. Kaikille ihanaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Sarkka hei, nyt olisi tulossa kiireen keskellesi pieni, jouluinen yllätys:) Voitit tyynyn ja kaitaliinan arvonnassani! ONNEA!♥ Toivon, että voitto tuo sinulle iloa:) Laitatko ositteesi minulle tuonne sähköpostiini, joka löytyy blogistani, niin paan mahdollisimman pian pakettia tulemaan:))

    Hali, Marge

    VastaaPoista