tiistai 17. tammikuuta 2012

Vapaapäivän siivoiluja ajatusten myllertäessä
Päivä on ollut melkoista vuoristorataa. Yhdestä työpaikasta tänään soiteltiin, että olisi osa-aikaisen paikka vapaana minulle ja samaan aikaan tarjottiin toisaalla myös parempaa ja vakituista työtä. Huh! Tontista ollaan tekemässä perjantaina kaupat ja ensi viikolla käynnistyy nyt sitten vihdoin oman kodin projekti.

Postissa olen tänään pyörähtänyt pariinkin otteeseen hakemassa nettitilauksiani ja availlut innokkaana paketteja suunnitellen uuden kodin sisustusta. Malttaakohan sitä ensi yönä nukkua ollenkaan.

6 kommenttia:

 1. Ihania ajatumyllerryksiä ja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Voi siellähän isoja juttuja meneillään :) Ihania rakennuspuuhia ja suunnitteluja teille! Millanen talo tuleepi?

  VastaaPoista
 3. Onpas paljon isoja päätöksiä! :) Ja tuo kotiprojekti tuskin yhtään vähentää päätösten määrää.. :D Mutta mukavaahan se on silti!

  VastaaPoista
 4. Kaksitasoinen puutalo olisi tarkoitus saada pystyyn. Koitan sitten tuolla Ruusukallion puolella antaa väliaikatietoja kunhan projektissa päästään vauhtiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimiikohan tää kommentointi?
   anyway, haastoin sinut hassuttelemaan!

   Poista
 5. Siellä onkin tullut jännitystä elämään kertaheitolla iso määrä! Voin taat että unettomia öitä tulee ainakin sisustushaaveiden ja suunnittelujen kanssa, koska yöllä ei kukaan häiritse ajatuksen lentoa ;D Upeita juttuja !!!

  VastaaPoista