maanantai 31. tammikuuta 2011

Kevättä odotellessa

Se on kuukausi taas tätäkin vuotta eletty. Silti tämä talvi tuntuu aivan loputtomalta. Iloitsen narsissien ja helmililjojen kukinnasta ja odotan kovasti kevään saapumista. Tuntuu, että tästä kesästä tulee vielä hyvä kesä. Toivottavasti myös lämmin sellainen. Eilen suunnittelimme tälle kesälle pientä pyrähdystä Saksan maalla. En ole koskaan siellä käynyt...tosin vähissä on ollut muutenkin nuo minun reissuni. Onkohan siellä mitään kivoja sisustusjuttuja tarjolla? Täytyy tutkia nettiä.


Viime viikolla poikkesin Radiokirppiksellä taas tsekkaamassa uusien myyjien tarjontaa ja sieltä matkaan tarttui tällainen raastinmylly. Ostin myös lasikipon (josta kannen rikoin heti pestessä) ja pari kehystä josta koitan saada vielä kuvia tännekin. Muutamia muitakin uusia juttuja on, mutta ne ilmaantuvat tänne sitten joskus. Tuon varaston avaimen vihdoin sain itselleni halpahallista. Sitä olen jo pitkään himoinnut.



Lauantaina olin vapaalla ja olimme Helsingissä ajelemassa. Painotan sanaa ajelu, sillä pääpaino reissussa oli autojen katselussa, minä kiltisti takapenkillä istuen. Nopeasti ehdin silmäillä Jumbon ja sisustusliikkeen nimeltä "Country White". Olihan siellä kaikkea kivaa, mutta mitään en raaskinut kuitenkaan ostaa. Liikekeskuksena tykkään kyllä ehdottomasti enemmän Ideaparkista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti