sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Kirppisostoksia ja adventin viettoa


Nyt saa vissiiinkin sitten ihan virallisesti kaivaa esiin joulukoristeita ja valoja. Joululauluja lupasin soittaa töissä vasta joulukuussa, joten niitä täytyy vielä hetki siis odotella. Listalle on kuitenkin haalittu jo muutama sata biisiä :) Tänään pitäisi vielä piipahtaa ideaparkissa katsomassa hieman joululahjoja. Vielä on monta lahjaa hankkimatta ja kaikille ei ihan tuo taiteellinen visioni riitä kehittelemään omatekoisia lahjoja. Panostetaan sitten siihen omaperäiseen paketoimiseen.


Tässä taannoiset ostokseni puukeinuhevonen ja kirjainsabluuna Tallipihan Valjashuoneelta, sekä ruututyynyt Kodin ykkösestä. Sabluunaa olenkin jo ehtinyt testailemaan, mutta tuotokset eivät ole olleet ihan julkaisukelpoisia.
Eilen kirpparikäynniltä löytyi pieni suppilo. Sopii kivasti aiemmin löytyneet emalikauhan kaveriksi. Ja mukaan tarttui myös ihanainen lasisokerikko ja -kermakko.Uusia ruskeansävysiä ruutusydämiä valmistui laatikollinen pikku ystävältä. Osa jäi omaan käyttöön...Löytöliiteriltä ostin pari peltilaatikkoa, jotka vielä odottavat sisältöä. Muutakin löytyi, mutta päätyivät pukinkonttiin ;)


.
Piti vähän askarrella leivosvuokataidetta. Isompi roikotin on vielä työn alla. Kunhan saan kaivettua siihen vanhoja alumiinilusikoita vielä kaveriksi.


Ja ikkunalle päätyi myös virkattuja pehmosydämiä joulua odottamaan. Vielä valot puuttuvat, mutta joskos sitä tämän päivän aikana saisi nekin kiinniteltyä ikkunalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti