lauantai 13. marraskuuta 2010

Laiska-lauantai

Sataa hervottoman kokoisia ihania lumihiutaleita. Olenkin jo ihan lopen kyllästynyt tuohon vesisateeseen ja loskaan, vaikka sitä ei ole edes oikeasti ole kestänyt kauaa. Syksyllä voisi aina suoraan hypätä siihen kunnon talveen ja keväästä voisi nopeasti taas lumet sulaa ja kukat kukkia...Kuka sitä kurjaa ilmaa kaipaa? Muutenkin meillä on aina niin pimeätä täällä.
Tänään on vapaapäivä, mutta en silti ole saanut mitään järkevää kotona aikaiseksi. Ei huvita siivota ja askartelutavaroiden roudaaminen alakertaan tuntuu nyt toivottoman vaikealta ja osa tavaroista kuitenkin on siskon luona. Joten heti kun saan jonkun kuningasidean, niin totean että puolet tavaroista puuttuu.
Tein päätöksen, että aloitan jouluvalmistelut koristeluiden osalta vasta kun kuu vaihtuu. Samoin lupasin isännälle, että myös joululaulujen luukuttaminen alkaa vasta silloin. Sain yhtenä jouluna lahjaksi soittimen kuulokkeilla varustettuna, ladattuna täynnä joululauluja, jottei muiden tarvitse kuunnella niitä...kumma juttu, ettei kaikki tykkääkään soittaa lumiukkoa kymmenen kertaa peräkkäin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti