lauantai 4. joulukuuta 2010

Lauantai-aamun sarastaessa

Vähän myöhästyin tuosta joulukalenterin teosta tänne blogille, mutta koitan saada uusia kuvia kuitenkin latailtua hieman useammin tässä joulun alla. Aamulla olisi kerrankin saanut nukkua, mutta ei sitä malttanut. Aamun sarastaessa piti jo kynttilöitä lähteä sytyttelemään ja niinhän tämäkin päivä on sitten lähtenyt käyntiin.


Sain hyasintitkin vihdoin sijoitettua ja nyt ne rupeavat jo aukeamaan. Niin ihana jouluinen tuoksu niistä lähteekin. Toisen laitoin kirpparilta löytyneeseen pieneen tonkkaan ja toisen lasimaljaan. Nyt kun muistaisin nostaa ne aina yöksi hieman viileämpään niin kestäisivät kauemmin.
Kirpparilta löytyi muuten taas jotakin...nimittäin tällainen isohko metallinen kauha...toistaiseksi se päätyi vielä kellarikäytävään odottamaan. Löytyihän sieltä muutakin, mutta ne pysyvät näin joulun alla vielä salaisuutena :) Mutta nyt syöksyn taas tonttuilemaan. Tänään pitää olla tehokas.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia olet räpsinyt. Joko olet lämmennyt sinäkin viireille?! :D
    Kuvaamasi joulupaketit ovat kyllä melkoista silmänruokaa! :)

    VastaaPoista
  2. Jep, jep!
    Juuh...viirit tulivat, vaikkakin ihan hillityissä beigen sävyissä. En vielä ole ihan sopeutunut sini-punaisiin tai tilda-väreihin. Ehkä sekin aika vielä tulee :)

    VastaaPoista