tiistai 28. joulukuuta 2010

Paluu arkeen

Näin joulusta vaan selvittiin. Pakkaskelit olivat kyllä aikamoiset. En muista, että olisin koskaan ollut maalla noin kovilla pakkasilla. Kyllä pesissä tuli tiuhaan paloikin.
Joululahjoja oli kuusen alla melkoinen määrä. Olisi ihan luullut paikalla olevan lapsiakin :p Kaikilla oli hyvä joulumieli ja hyvin tuli syötyä. Kinkkukin saatiin tuhottua mukavasti kahdessa päivässä, joten ei tullut jouluruokien pakkosyömistä viikkotolkulla.
Lunta on tupruttanut koko talven edestä. Melkoinen määrä lumitöitäkin on isännällekin siunaantunut, kun kahdessa osoitteessa on niitä joutunut tekemään. Onneksi anoppi nyt kykenee itsekin niitä vielä tekemään, ettei ihan koko pihaa tarvinnut tuskailla...Kyllä sitten loppupäivät ovatkin kivasti hurahtaneet SG1:n seitsemättä ja kahdeksatta tuotantokautta katsellen, nimittäin sellaiset isäntä oli ennen joulua mennyt ostamaan. Kirppispaikan sain tänään varattua ja sinne pitäisi siis ensi viikon alusta tavarat roudata. Tyhjinä näytti näin välipäivinä pöydät olevan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti