lauantai 1. tammikuuta 2011

Arvonta

Kaikille hyvää tätä vuotta! Vuosi vaihtui melko rauhallisissa merkeissä kotosalla pelaillen ja saunoen, sekä raskaasti syöden. Joskos sitä nyt sitten aloittaisi hieman kevyemmän jakson tuon ruokailun osalta. Tämä päivä on mennyt siis ruokia sulatellessa ja jälleen kerran elokuvien pariin juuttuneena. Huomenna kuitenkin koitan saada itseni liikenteeseen ja ajattelin tehdä pienen kirpparikatsauksen. Onkohan siellä vielä hiljaista vai onko vuosi alkanut kaappeja tyhjäillen?


Ehkä minunkin on aika järjestää pieni arvonta täällä pikku blogissani. Saa nähdä jääkö osanottajakunta pieneksi, mutta sillähän se selviää.

Tässä siis säännöt:
Arvonta on siis bloggeriin rekisteröityneille. Kommentoimalla tähän postaukseen saat siis yhden arvan ja toisen liittymällä blogini lukijaksi. Arvontapäivä on 11.1.2011. Palkintona on aiemmin blogissani kuvatut enkelinsiivet sekä lisäksi pikku yllätys...Postimaksua ei voittajalle tietenkään tule. Onnea arvontaan!

6 kommenttia:

 1. Löysin jostain blogiisi ja jään lukijaksi lukemaan ruusunpunaisia haaveitasi :) Tsemppiä remppaamiseen. Uusia postauksia innolla odottelen ja arvonnassa siis mukana :)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti mukana arvonnassa!
  Ihana blogi, ihanat palkinnot <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis blogi ja ihanat enkelinsiivet!! Mukana arvonnassa kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 4. Uudet postaukset tulee kyllä kurkattua aina kun vaan mahdollista :) Ja arvonnassakin mukana, tietty!

  VastaaPoista
 5. täälläpäs leona lewis soi kauniisti taustalla :) ..uusi lukija ja kommentti elikkäs 2arpaa jee.

  VastaaPoista
 6. Uutena lukijana arvonnassa mukana

  VastaaPoista