torstai 20. tammikuuta 2011

Työkiireitä


Työpäivä pulkassa. Nyt on tullut sen verta pitkiä päiviä itselle hamuttua, ettei ole päivän valolla kerinnyt mitään edes kuvailemaan. Yritän aina jossain vaiheessa päivää kurkata muiden blogien uusia päivityksiä, mutta siihen se melkein tuppaa jäämään. Vinkkinä: "sisustusunelmia"-blogilla on pienimuotoista kirppistä menossa, jos haluatte kurkata mitä on jäljellä...

Onko kellään kokemusta tai tietoa erilaisista talopaketeista? Tai tuttuja talomyyjiä? Hinnat tuntuvat vaihtelevan reippaasti ja jotenkin vähän arkailen noiden pienempien talofirmojen käyttöä, kun aina miettii jos tulee jotain toimitushäikkiä...Haaveena kuitenkin on maalaisromanttinen "pikku"tönö...tupakeittiöllä. On se vaan kumma, kun ajatukset aina kääntyvät noihin uuden kodin suunnitelmiin:) Olishan se niin kiva jo olla siellä. Täällä blogeilla näkee niin toinen toistaan ihanampia koteja kauniine tavaroineen. Elikä jos jollain on myytävänä valkoisia kalusteita niin laittakaahan infoa, kuvia ja hintoja...niitäkin pikkuhiljaa hamstraillaan.

4 kommenttia:

 1. Ei ole kokemusta valmispaketeista, me teetätettiin kappaletavarasta. Oman kodin laittaminen on ihanaa ja sinun haaveet maalaisromanttisesta kodista on ihania.

  Muutaman tuotteen lisäilin taas myyntiin, yksi taisi olla valkoinen :)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Löysin tuolta Johannan blogin kommenttiboxin kautta blogiisi ja piti tuota talopaketti asiaa kommentoida. näin, että asutte pirkanmaalla ja meille tuli talopaketti sieltä suunnalta, eli Akaasta semmoinen talofirma, kuin Helmitalo, onko tuttu? Jos ei niin kannattaa tutustua. Omakohtaisia kokemuksia siis löytyy Helmitalon rakennuttamisesta ja erittäin positiivinen ja hyvä fiilis jäi. Omassa blogissani seurasin talomme rakentamista, joten sieltä voi käydä kurkkimassa jos kiinnostaa!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset vinkistä Helmikumpuun. Minäpä tulen kurkkaamaan.

  VastaaPoista
 4. Itse olen rakennuttanut Kannustalon Ainolan vuonna 2004. Tosin en enää asu siinä talossa. Valmispakettihan se ei ole, mutta melkein siitä itse pystyy suurimman osan loppuun saakka tekemään, jos on näppärä tai muuten rakennusalan ihminen. Katto tuli ruoteisiin saakka valmiiksi, tiilien latomiseen otettiin työmies, kun oli hieman korkea talo ja jyrkkä katto... ;)
  Sitten tietysti sähköt, lvi, ym. ei kuulu pakettiin. Itse tein laatoitustöitä aika paljon, samoin kaikki maalaukset, kittaukset, tapetoinnit, jne. Kipsilevyjä oli työmiehet laittamassa seiniin ja kattoon, niitä on vähän hankala yksin laittaa. :)
  Lisätyötä taloon teetti paljon se, että siihen tuli kolmas kerros alakertaan, joka ei siihen muuten kuulu.

  VastaaPoista