torstai 13. tammikuuta 2011

Ja lumi peitti maan

Tämmöinen lumimäärä käy jo voimille. Portilla odotti puoli metriä lunta auran jäljiltä. Pihan kolaaminen ei enää ollutkaan ihan tunnin homma, vaan siellä sai pari immeistä huhkia toista tuntia, että pääsi edes autolla pihaan. Onneksi lumi ei sentään ollut märkää ja painavaa.

Isäntä toi töistä tänään vitriinin. Se on samaa acasia-sarjaa kuin ruokapöytä, kaappi ja jakkara. Kyllä nyt kelpasi laittaa kaikki puukipposet sinne avohyllystä pölyttymästä. Painava se kyllä oli. Onneksi oli isä auttamassa sisälle nostossa portaita ylös.


Eilen ostimme myös kaverilta liinavaatekaapin makuuhuoneeseen. Pikku hiljaa tavarat löytävät oman paikkansa. Vastahan tässä on tullut kolmisen vuotta asuttua :)

Löysin kirjakaupasta kivan kirjan, "Menneen ajan tunnelmaa". Sitä selaillessa löysin jo monta kivaa toteutettavissa olevaa ideaa, mutta niistä sitten myöhemmin. Sunnuntai on tämän viikon ainoa vapaapäivä, mutta koitan hieman ehtiä ompelemaan juttuja kyseisestä kirjasta ja koitan saada sitten tuotoksista kuvia. Nyt lasi viiniä ja kermaista kalakeittoa Astorin tapaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti