keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Piipahdus pajutilalla

Tänään oli vapaapäivä. Lähdimme mammojen kanssa piipahtamaan Marjamäen pajutilalla katsomassa, mitä alesta löytyi. Ulkona oli turhan kylmä keli piharakennusten kiertelyyn, mutta sisällä viihdyttiin senkin edestä. Herkuttelimme vuohenjuustonyyteillä ja amerikkalaisella suklaakakulla, nam! Mukaan reissusta tarttui vain pienet lintuset. Kaikista tuotteista oli kylläkin -30%, mutta hinnat olivat silti meikäläisten kukkarolle turhan suuret. Ihania tavaroitahan siellä silti on vaikka kuinka paljon.

Eilen tuli postissa paketti. Sain vihdoin niin kovasti odotetun kaitaliinan ja uuden tyynynpäällisen sekä kangaspussukan, josta en vielä ehtinyt kuvaa nappaamaan. Ikean tarjousnurkasta jäi mukaan lasiset kynttilänjalat. Saas nähä pysyvätkö kuinka kisujen juostessa pystyssä...

Kokeilin virkata metallisydämen ympärille tuommoista pitsiä...noh...tuommonen siitä sitten tuli :) Minä ja virkkuukoukku...hmm...ei ehkä paras yhdistelmä, mutta yritystä kuitenkin. Ei ehkä ihan pääse etuihinsa tuon viherkasvin rinnalla, mutta muutakaan elävää kukkaa ei huushollista enää löytynyt mihin sen olisin voinut tyrkätä.

Huomenna on loppiainen. Kuusta ei kotiin laitettukaan, joten sitä ei pihalle tarvitse kantaa ja joulukoristeetkin on jo kerätty heti joulun jälkeen pois, tai ne mitä tänä vuonna sain kotiin aikaiseksi edes laittaa. Vietämme siis huomenna rauhallista vapaapäivää. Saatan piipahtaa raapustamassa tänne jotakin, koska tänään sain päivitettyä itselleni hieman tuoreemman koneen :) Kiitos isännän. Nyt kone ei kaatuile kesken kaiken ja kirjoittaminen on suorastaan nautinto. Siis huomiseen!

1 kommentti:

  1. Ihana kaitaliina!! Nuo tyynynpäälliset on tosi hyvät ja isot, mulla samanlaiset :) Ihanan pitsin olet virkannut tuohon sydämeen! :)

    VastaaPoista