maanantai 3. tammikuuta 2011

Home sweet home


Nyt on sitten tehty suunnitelmia tulevaisuuden suhteen. Päätimme asustella vielä tovin nykyisessä asunnossamme ja etsiä pikkuhiljaa tonttia uuden kodin rakentamista varten. Totesimme, että vanha ei koskaan tulisi täyttämään täysin toiveitamme ja nykyisessä on kuitenkin liikaa neliöitä meille kahdelle (plus kissoille). Minulla on siis vielä toivoa saada iso tupakeittiöni leivinuuneineen ja se haaveilemani askartelupaja. Jännittää! Ehkä seuraava asunto tuntuu vihdoin oikealta kodilta. Olen oppinut, että sisustamisessa pysyn tulevaisuudessa hillityissä väreissä ja kuvioissa, eli kodista tulee siis valkoinen :) Nyt onkin sitten suuremmalla syyllä kannettava kaikki ylimääräinen kirpparille ja tarkoin harkita uusien juttujen ostamista...paitsi tietysti niiden valkoisten...

5 kommenttia:

 1. Heippa!

  Tulin tänne heti vastavierailulle, kun huomasin, että olet kommentoinut blogiini eri nimellä. kiva, että nyt löysin sinun blogisi!

  Tupakeittiö ja askartelupaja kuulostavat niin ihanilta unelmilta...minäkin unelmoin, että joskus vielä meitin tosta kaaosmaisesta ullakosta rempataan sellainen paja missä voisin tehä kaikkee mahdollista.

  VastaaPoista
 2. Olisiko sisustus sitten valkoista maalaisromantiikkaa höystettynä.. jollain?! :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä Mindu, juuri sitä :) Oon niin täpinöissäni. En malttais millään odottaa...

  VastaaPoista
 4. Ihania suunnitelmia sinulla! :) Valkoiseen sisustamiseen kun kerran hurahtaa niin se vie kyllä mennessään.. :)

  VastaaPoista